Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z mięsa, jaj i papryki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ugotowane mielone mięso 20 dkg
jajko ugotowane na twardo 3 sztuki
papryka 1 sztuka
masło 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z mięsa, jaj i papryki

Masło utrzeć, dodać mielone mięso, posiekane jaja i posiekaną paprykę. Doprawić i dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 06.09.2011 07:39
fajny przepis
Mirka-Ludomila 19.05.2011 08:58
ciekawa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak