Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filety rybne w sosie pomidorowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety panierowane 50 dag
ketchup 1/2 szkl
masło 3 łyzki
oliwa 2 łyżki
natka pietruszki 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Filety rybne w sosie pomidorowym

Na patelni rozgrzać oliwę i masło. Włożyć filety i zrumienić z obu stron. Gdy będą usmarzone zalać ketchupem i poddusić przez kilka minut. Przyprawić do smaku, posypać natką pietruszki. Podawać z ziemniakami i surówką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 28.02.2014 20:48
Fajny pomysł.
m1monika 18.01.2012 17:42
ja też :-)
Seba 17.12.2011 00:08
uwielbiam rybki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak