Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta czerwona 1 szt
jabłko 1 szt
cebula 1 szt
majonez 5 łyżek
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Kapustę drobniutko siekamy.
Jabłko obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczkach.
Cebulę obieramy, drobno kroimy.
Wszystkie składniki łączymy ze sobą, dodajemy sól oraz pieprz do smaku, mieszamy.
Na koniec dodajemy majonez, mieszamy i odstawiamy na pół godziny, aby składniki się przegryzły.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 03.06.2013 15:43
bardzo smaczna
Neetka90 13.11.2011 13:27
pychaa
Neetka90 13.11.2011 13:27
pychaa
rosik93 03.02.2011 22:03
mniam
agnieszka137 03.02.2011 16:21
smakowita i fajny kolor :)
Misiek1 03.02.2011 09:43
moja ulubiona surówka do obiadu:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak