Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa warzywno-pieczarkowa

3.0
(15)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 5 szt
ziamniaki 2-3 szt
marchewka 1-2 szt
brokuł 1/2 szt
kalarepa 1/2 szt
cebula 1 szt
seler kawałek
śmietana 12%
pieprz
przyprawa do zup

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa warzywno-pieczarkowa

Cebulę zeszklić na patelni, dodać brokuł, pokrojone w kostkę ziemniaki, kalarepę, seler i marchewkę oraz pokrojone na plasterki pieczarki. Doprawić, gotować do miękkości warzyw. Na koniec doprawić śmietaną. Można dodać kostkę rosołową.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 02.07.2012 16:11
znakomity pomysł
babcia
babcia 02.07.2012 16:11
znakomity pomysł
Patrycja33 07.03.2012 15:40
mm pyszności
Marybeth
Marybeth 04.10.2011 15:50
Pewnie pyszne :)
edyta44 08.08.2011 15:45
lubie takie
pacpaw 15.04.2011 21:16
witaminki witaminki
RenataZ-et 19.02.2011 13:23
Świetne składniki na pyszną zupkę
Jolanta41 05.02.2011 17:43
Pieczarkowa \"na bogato\" - super składniki !
mehia 03.02.2011 19:45
niezła :)
matii6 03.02.2011 10:50
lubię takie jarzynówki
Ewelina45 03.02.2011 09:32
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak