Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mielony z niespodzianką

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 250 gram
cebula 3 szt
jajko 1 szt
pieczarki 250 gram

Przepis i sposób przygotowania na: mielony z niespodzianką

pieczarki obrać, powykrajać ogonki i poddusić w rondlu. cebulę bardzo drobniutko posiekać i przesmażyć z dodatkiem przypraw. mięso mielone wymieszać z przyprawami 1 jajkiem i odrobiną bułki tartej. środek pieczarki napełnić cebulką i wszystko obtoczyć mięsem mielonym, panierować w bułce tartej i smażyć na złoty kolor w oleju z dodatkiem odrobiny masła.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknkirke 18.03.2011 10:22
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak