Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz ziołowy do mięsa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kasza gryczana 3/4 szklanki
koperek 1 łyżeczka
posiekany rozmaryn 1 łyżeczka
ząbki czosnku 4 szt.
masło 1-2 łyżki
sól do smaku
bazylia świeża 1 łyżeczka
natka pietruszki 1 łyżka
oregano 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: farsz ziołowy do mięsa

Kaszę opłucz i ugotuj w osolonej wodzie na półmiękko. wymieszaj z natką pietruszki, koperkiem, oregano, bazylią, rozmarynem, z przeciśniętym przez praskę czosnkiem i masłem. Posól do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dianix 23.05.2012 19:52
coś interesującego
aleksa123 04.02.2012 20:31
ciekawy przepis
marta1371 08.04.2011 19:03
muszę zrobić
Barbara/zuza22_85 04.04.2011 22:07
musze wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak