farsz ziołowy do mięsa

farsz ziołowy do mięsa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kasza gryczana

    3/4 szklanki
  • koperek

    1 łyżeczka
  • posiekany rozmaryn

    1 łyżeczka
  • ząbki czosnku

    4 szt.
  • masło

    1-2 łyżki
  • sól

    do smaku
  • bazylia świeża

    1 łyżeczka
  • natka pietruszki

    1 łyżka
  • oregano

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Kaszę opłucz i ugotuj w osolonej wodzie na półmiękko. wymieszaj z natką pietruszki, koperkiem, oregano, bazylią, rozmarynem, z przeciśniętym przez praskę czosnkiem i masłem. Posól do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

dianix

23.05.2012 19:52
coś interesującego

aleksa123

04.02.2012 20:31
ciekawy przepis

marta1371

08.04.2011 19:03
muszę zrobić

Barbara/zuza22_85

04.04.2011 22:07
musze wypróbować

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat