Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryżowe talarki z szynką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wafle ryżowe 8 szt.
szynka 8 plastrów
serek naturalny homogenizowany 150 gram
papryka żółta 1/2 szt.
ogórek kiszony 1 szt.
majonez 2 łyżki
musztarda 1/2 łyżeczki
keczup pikantny 2 łyżki
pomidorki koktajlowe do dekoracji
sól
natka pietruszki 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: ryżowe talarki z szynką

paprykę i ogórka pokrój w kostkę. Wymieszaj z serkiem, natką, majonezem, musztardą i przyprawami.
Wafle posmaruj z jednej strony keczupem. Na każdym waflu połóż plasterek szynki i po łyżce masy serowej. Podawaj ozdobione pomidorkami i natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak