Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

lion

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

herbatniki 20 dag
czekolada mleczna 2 szt
miód 2 lyzki
masło 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: lion

Do miski włozyc pokruszoną czekoladę. Miskę wstawic do garnka z gotującą się wodą, mieszac, aż czekolada się rozpuści i dodac pokruszone herbatnik, dokładnie wymieszac
W rondelku rozpuść masło z miodem i dodac czekoladowa mase, delikatnie wymieszac
Wyłozyc do foremki wylozonej folia- ugnieć delikatnie masę i odstawić do lodówki na 1,5 godz. Ciasto pokroic w kawałki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pierniczkowo 30.01.2014 10:43
super domowy baton :)
dorotka0000025 29.11.2012 15:51
dziekuje i polecam
Magda60 03.11.2012 22:08
pomyslowe
Magda60 03.11.2012 22:08
pomyslowe
Magda60 03.11.2012 22:08
pomyslowe
gosia1988 25.08.2012 10:01
pomysłowe, muszę takie zrobić
mala2021 24.12.2011 05:05
sama słodycz
motomaniak 27.11.2011 11:05
fajne
stokrotka 30.05.2011 19:55
pyszne
Margo1 19.04.2011 17:42
pysznosci
Margo1 19.04.2011 17:42
pysznosci
Ewelina38 12.04.2011 20:06
fajniutkie a LIONY moje ulubione
MAR3STA 08.04.2011 22:42
mniam słodkości
jogobella231
jogobella231 21.03.2011 08:50
pycha
ewasylwia 02.02.2011 17:05
mega słodkie ale pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak