Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryż po meksykańsku

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 100 g
sos meksykański 1 szklanka
ogórek konserwowy 2 szt.
papryka konserwowa 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Ryż po meksykańsku

Ryż gotujemy w lekko osolonej wodzie na sypko. Farsz meksykański przyrządzamy wg przepisu jak w linku. Na talerz rozkładamy po 1/3 woreczka ryżu na osobę.
Farsz podgrzewamy, następnie wykładamy na ryż. Ozdabiamy wg gustu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pigila
pigila 14.05.2011 22:42
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak