Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

cielęcina w sosie rybnym

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

anchois 1
majonez
natka pietruszki
czosnek ząbki 4
sok z cytryny 0,5
pieprz
polędwica 600 cielęca

Przepis i sposób przygotowania na: cielęcina w sosie rybnym

Najpierw robimy sos: miksujemy tunczyka wraz z polowa anchois, polowa kaparow, zabkow czosnku, soku z polowy cytryny, przyprawiamy pieprzem. Cielecine w caloscie pieczemy, az bedzie miekka. Kroimy w plastry i polewamy sosem, dekorujemy reszta anchois i kaparow.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 01.04.2011 08:36
ciekawa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak