Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa pieczarkowa z pulpecikami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 1/2 kg
kostki rosołowe (warzywne albo drobiowe) 4
ziemniak 4
pory 3
mięso mielone 1/2 kg
fix do kotletów mielonych
śmietana
masło

Przepis i sposób przygotowania na: zupa pieczarkowa z pulpecikami

3 litry wody zagotować z kostkami rosołowymi,pory pokroić zeszklic na maśle.pieczaki pokroić w plasterki.Pory,pieczarki i pokrojone ziemniaki w kostke dodac do zupy.Do mielonego mięsa dodać fix przyrządzić jak kotlety.Nie dodawać bułki.Fomować malutkie pulpeciki i wkładać do zupy.Gotować pół godziny.Przyprawić maggi i śmietaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Norgiusz 02.06.2012 15:53
pycha
krokodyl 30.03.2012 11:56
extra
m1monika 18.02.2012 17:09
bardzo smaczna :-)
joanna77 23.09.2011 13:35
fajna taka zupka
Tika4444 11.08.2011 07:37
super przepis
Margo1 23.07.2011 13:12
pyszne
Ania67 30.06.2011 08:47
pyszna
berys18 02.06.2011 07:15
super przepis, super zupa
Robert10 10.04.2011 19:40
podoba mi się ,muszę też taką zrobić
IZABELA29 28.03.2011 09:44
smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak