Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dorsz pod porową pierzynką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryba 1 kg
por 5 szt
śmietana 12% 1 szt
sól do smaku
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: dorsz pod porową pierzynką

rybke porcjujemy i solimy , pieprzymy z każdej strony
nastepnie układamy w naczyniu żaroodpornym na wierzch kładziemy pokrojony w piórka por i zalewamy śmietana
pieczemy około 30 minut w piekarniku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 14.01.2013 12:29
na pewno smaczny;)
stokrotka 24.07.2011 11:52
mniam....
PaniMISIOWA 14.07.2011 10:45
zdrowy obiadek
pawel6 02.02.2011 14:19
zapowiada się bardzo smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak