Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip buraczkowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

burak ćwikłowy 1 szt
majonez tradycyjny 1 łyżka
koncentrat z buraków 2 łyżki
sok z cytryny 1 łyżeczka
ząbek czosnku 3 szt
sól do smaku
ser biały twarogowy 200 (mielony)

Przepis i sposób przygotowania na: Dip buraczkowy

Buraczka ćwikłowego ugotować, zmiksować na mus. Dodać czosnek serek twarogowy mielony, majonez, koncentrat z buraków sól i pieprz. Doprawić sokiem z cytryny. Wszystko razem wymieszać. Idealne do grillowanych mięs i kiełbas.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 14.01.2013 12:36
mnaim mniam;]
Robert10 27.07.2012 23:00
fajne
Jodaj 06.07.2012 19:29
ciekawe :)
Goya 28.10.2011 11:26
fajne
stokrotka 05.10.2011 23:36
fajne
kotlet 19.07.2011 23:04
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak