Składniki:
kapusta kiszona | 2 kg |
wędzony boczek | 20 dag |
cienka kiełbasa | 40 dag |
wieprzowe mięso dowolne | 40 dag |
cebula | 1 sztuka |
olej | 3 łyżki |
koncentrat pomidorowy | wg uznania |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
grzyby suszone | 1 garść |
kapusta kiszona | 2 kg |
wędzony boczek | 20 dag |
cienka kiełbasa | 40 dag |
wieprzowe mięso dowolne | 40 dag |
cebula | 1 sztuka |
olej | 3 łyżki |
koncentrat pomidorowy | wg uznania |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
grzyby suszone | 1 garść |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: