Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki nadziewane pieczarkami i cebulką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 sztuka
pieczarki 10 sztuk
masło do smaku
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
parówki 4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki nadziewane pieczarkami i cebulką

Parówki obieramy z owijek, a następnie gotujemy. Na patelni rozpuszczamy masełko i dodajemy pokrojoną w piórka cebulę oraz w kostkę pieczarki. doprawiamy do smaku i smażymy. Gotowe parówki pozostawiamy do przestygnięcia, następnie nacinamy każdą parówkę i faszerujemy cebulką z pieczarkami. Gotowe parówki umieszczamy na patelni i podpiekamy ok 5 min. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 07.08.2013 23:24
super na śniadanie lub kolację
Angelika10 15.12.2012 00:43
pomysłowe ;)
Wafelek2601 06.01.2012 00:36
fajny pomysł
Magdalena1110 08.10.2011 00:30
musi być dobre
malenkaaa_85 14.04.2011 10:25
Uwielbiam parówki
Marzena40 07.03.2011 08:25
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak