Składniki:
kaszy jęczmiennej | 1/2 kg |
suszonych podgrzybków | 20 g |
marchewki | 2 |
pietruszka | 1 |
selera naciowego | 4 łodygi |
cebule | 2 |
czosnku | 6 ząbków |
sól | ewntualnie |
Bulion grzybowy | 3 kostki |
olej | 6 łyżek |
kaszy jęczmiennej | 1/2 kg |
suszonych podgrzybków | 20 g |
marchewki | 2 |
pietruszka | 1 |
selera naciowego | 4 łodygi |
cebule | 2 |
czosnku | 6 ząbków |
sól | ewntualnie |
Bulion grzybowy | 3 kostki |
olej | 6 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: