Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Arbuz w wódce

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szapman 1 butelka
arbuz 1/2

Przepis i sposób przygotowania na: Arbuz w wódce

Szampan schłodzić. Arbuza oczyścić ze skóry
i z pestek, pokroić na kawałki, umieścić w foliowej torebce, zamrozić. Następnie parę zamrożonych kawałków umieszczać w wysokiej szklance, zalać szampanem, od razu podawać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

FAFIK 28.04.2011 12:46
Pyszne orzeźwienie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak