Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś z kurczaka w galarecie

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1 szt.
rosół 1 szklanka
Żelatyna wieprzowa Prymat 2 łyżeczki
marchew 1 szt.
pietruszka zielona 1/4 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka w galarecie

Pierś z kurczaka ugotować w rosole. Pokroić w plastry. Ułożyć na półmisku.
Rosół zagotować. Rozpuścić w nim żelatynę. Ciepłym roztworem zalać piersi. Ozdobić plasterkami ugotowanej marchewki oraz natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Smakosz6 21.07.2011 16:19
pycha!
kasiaw 07.03.2011 23:19
tradycyjne i pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak