Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczone kanie

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kanie 6 kapeluszy
masło
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczone kanie

Kapelusze kani posmarować roztopionym masłem, oprószyć solą, piec w nagrzanym piekarniku aż staną się rumiane. Podawać gorące, na każdy kapelusz położyć łyżeczkę masła.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona51
Iwona51 18.10.2011 18:21
smaczne
Agnik 27.05.2011 10:05
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak