Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kasza pęczak z mielonym mięsem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pęczak 300 g
mięso mielone 400 g
cebulka 3 szt
jaja 2 szt
płatki owsiane 100 g

Przepis i sposób przygotowania na: kasza pęczak z mielonym mięsem

kasze pęczak gotować do miękkości, cebulkę pokroić w drobną kosteczkę podsmażyc na suchej patelni dodać mięso mielone wymieszać dodać również jaja, oraz płatki owsiane całośc dokładnie wymieszać na patelni, i przykryć podlewać w miedzy czasie bulionem,
Gdy kasza będzie miekka przełożyć ją na mięsa i wymieszać

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak