Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 20 dag
jaja 3 szt.
cebula 1 szt.
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z pieczarkami

Pieczarki umyć i pokroić w plasterki. Cebulkę obrać i drobno posiekać. Rozgrzać olej, wrzucić pieczarki i cebulę, po ok. 7-10 minutach wbić jajka.
Przyprawić i smażyć, aż jajecznica osiągnie ulubiona konsystencję.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Edyta31 27.07.2011 23:49
mniam, przepysznie :)
Emilia22 01.02.2011 16:27
wygląda super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak