żurek na rosole

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żurek

  • marchewka

  • pietruszka

  • kiełbasa

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na rosół rzucam drobno pokrojone ziemniaki. Gdy będą miękkie dodaje do nich żurek (z proszku). Na koniec zupę doprawiam i dodaje śmietanę.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (14)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
pestka 10.02.2017 08:03
bardzo lubię żurek
Elżbieta17 22.07.2012 14:31
super:)
Kuchareczka2 14.06.2012 08:03
mój ulubiony
Aneta41 27.04.2012 08:16
pyszny
kanu83 17.04.2012 15:35
mniam
m1monika 02.04.2012 13:53
pyszny!!!
zuzanna_z 16.03.2012 12:01
lubię
IKrakowianka 11.02.2012 00:35
pyszna zupka
daria899 20.12.2011 11:21
świetny
Ania67 04.12.2011 22:53
musi byc pyszny

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat