Żurawinowy sos do mięs

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • konfitura żurawinowa

    3 łyżki
  • majonez

    3 łyżki
  • czosnek

    3 ząbki
  • ketchup

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki trzeba dokładnie wymieszać z przeciśniętym czosnkiem. Gorąco polecam:)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Kate131 11.02.2011 10:49
smaczny

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat