Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupka z kapustki włoskiej

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta włoska pół główki
marchew 2 szt
cebula 1 szt
ziemniaki 3 szt
bulion 3 l
pieprz, sól do smaku
ser

Przepis i sposób przygotowania na: zupka z kapustki włoskiej

cebulę pokroić w krążki zeszklić na oleju dodać marchew pokrojoną w plasterki ziemniaki i poszatkowaną kapustę podsmażyć zalać bulionem doprawić bagietkę pokroić i posypać startym serem i podawać razem z zupą

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tomek18 08.04.2012 15:54
smaczna
aniapetr 27.09.2011 20:53
naprawdę fajna :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak