Zupka pomidorowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makaron świderki

    7 szt
  • rosół

    150 ml
  • przecier pomidorowy

    0,5 łyżeczki
  • marchew

    0,5 szt
  • pietruszka

    0,5 korzenia
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rosołek zagotować z koncentartem i warzywami,gotujemy do miękkości.Zagotowaną zupkę przelewamy do bledera,dodajemy kilka ugotowanych świderek.Miksujemy wszystko.Obiadek gotowy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat