Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupka paprykowa

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rosół z kostki 10 szklanek
zielona papryka (świeża) 60 dag
cebula 2 szt
ryż 30 dag
olej 3 łyżka
śmietana 1 szkl
przyprawy do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: zupka paprykowa

ryż ugotować do miękkości w rosole z kostki paprykę pokroić w paseczki cebulę pokrojoną zeszklić na tłuszczu dodać paprykę i dusić dodać do zupy zabielić śmietaną i podgrzewać doprawić do smaku

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

melonik 13.08.2012 08:33
mniam
melonik 13.08.2012 08:33
mniam
malaczarna23 27.07.2011 19:22
super
patusia 18.03.2011 11:20
Pycha taka zupa:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak