Zupka kalafiorowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kalafior

    100 g
  • marchewka

  • ziemniak

    1 szt
  • koperek

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Warzywa myjemy.Ziemniaka i marchew kroimy na mniejsze kawałki.Gotujemy wszystko w niewielkiej ilości wody.Dodajemy koper i sóli troszke.Po ugotowaniu blendujemy zupkę.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
magda1976 15.05.2015 15:52
Super lekka zupka, idealna na wiosenny obiad

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat