Składniki:
soczewica | 20 dkg |
wywar mięsny | 2 l |
por | 1 szt |
marchewka | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler nać | 1 szt |
cebula | 1 szt |
kiełbaski | 3 szt |
mąka kukurydziana | 1 łyzeczka |
tymianek | 1 szt |
szczypiorek usiekany | do smaku |
sól | do smaku |
soczewica | 20 dkg |
wywar mięsny | 2 l |
por | 1 szt |
marchewka | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler nać | 1 szt |
cebula | 1 szt |
kiełbaski | 3 szt |
mąka kukurydziana | 1 łyzeczka |
tymianek | 1 szt |
szczypiorek usiekany | do smaku |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: