Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z sałaty masłowej i rzodkiewek
Kroki postępowania
Na samym końcu wsypujemy kleik ryżowy i zagotowujemy zupę.
Gotową zupę nalewamy do talerzy, dodając do każdej porcji zrumienione rzodkiewki.
sałata masłowa | 1 sztuka |
rzodkiewki | 2 pęczki |
udziec z indyka | 200 gram |
ziemniaki | 4 sztuki |
śmietana 18 proc | 0.5 szklanki |
masło | 1 łyżka |
Czosnek suszony Prymat | 1 szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
kleik ryżowy | 3 łyżki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1 szczypta |
Na samym końcu wsypujemy kleik ryżowy i zagotowujemy zupę.
Gotową zupę nalewamy do talerzy, dodając do każdej porcji zrumienione rzodkiewki.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: