Składniki:
porcja rosołowa | 1 |
marchew | 1 |
ziemniaki | 1 |
kalarepa | mały kawałek |
seler | 2-3 łodygi |
natka pietruszki | |
kapusta włoska | 2 liście |
rzeżucha | garść |
przyprawa uniwersalna | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
woda | 2 l |
porcja rosołowa | 1 |
marchew | 1 |
ziemniaki | 1 |
kalarepa | mały kawałek |
seler | 2-3 łodygi |
natka pietruszki | |
kapusta włoska | 2 liście |
rzeżucha | garść |
przyprawa uniwersalna | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
woda | 2 l |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: