Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z nowalijek
Zupa najlepiej smakuje po odgrzewaniu.
kość | 300 g (wędzona) |
marchewki | 4 szt (młode) |
pietruszka | 2 szt (młode) |
seler | 1 szt (młody) |
pomidory malinowe | 2 szt |
kapusta włoska | 1 mała (młoda) |
ziemniaki młode | 5 szt |
ziele angielskie | 5 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
koperek | |
sól i pieprz | |
śmietana 18 proc | |
buraki | 8 szt (z botwinki) |
fasolka szparagowa | 150 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: