Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z młodej kapusty i kalarepki
Kroki postępowania
Smacznego :)
ćwiartki z kurczaka | 2 szr |
por | 1 szt (zielona część) |
kalarepka młoda | 1-2 szt |
kapusta | 1/2 główki |
ziemniaki | 2 szt |
seler korzeniowy | 1 kawałek |
marchew | 2 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | kilka ziarenek |
Sól himalajska różowa drobnoziarnista jodowana Prymat | 1 płaska łyżka |
pasta paprykowa | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: