Składniki:
włoszczyzna | 30 dag |
maślaki | 1/2 kg |
masło | |
makaron drobny, nitki | |
mąka | 1,5 łyżki |
śmietana | 3 łyżki |
sól | |
pieprz | |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | |
Bulion grzybowy | 2 l |
włoszczyzna | 30 dag |
maślaki | 1/2 kg |
masło | |
makaron drobny, nitki | |
mąka | 1,5 łyżki |
śmietana | 3 łyżki |
sól | |
pieprz | |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | |
Bulion grzybowy | 2 l |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: