Składniki:
kurki | 100 g |
bulion | 1 l |
ziemniak | 1 duży |
marchewka | 1 sztuka |
pietruszka | 1 sztuka |
cebula biała | 1 sztuka |
kęski piwne | 2 sztuki |
masło | 1 łyżka |
śmietana kwaśna | 2 łyżki |
sól do smaku | |
natka pietruszki | do smaku |
kurki | 100 g |
bulion | 1 l |
ziemniak | 1 duży |
marchewka | 1 sztuka |
pietruszka | 1 sztuka |
cebula biała | 1 sztuka |
kęski piwne | 2 sztuki |
masło | 1 łyżka |
śmietana kwaśna | 2 łyżki |
sól do smaku | |
natka pietruszki | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: