Składniki:
kurki | 250 g |
masło | 1/2 łyżki |
cebula | 1 szt (duża) |
marchew | 1 szt (duża) |
szczypiorek | 1 pęczek |
śmietana 18 proc | 250 ml |
makaron | 150 g (cavaletti, lub inny drobny) |
bulion warzywny | 1 l |
sól i pieprz |
kurki | 250 g |
masło | 1/2 łyżki |
cebula | 1 szt (duża) |
marchew | 1 szt (duża) |
szczypiorek | 1 pęczek |
śmietana 18 proc | 250 ml |
makaron | 150 g (cavaletti, lub inny drobny) |
bulion warzywny | 1 l |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: