Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z kapustą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

warzywa mrożone 1/2 op
makaron świderki 100 gram
kostki rosołowe 2
koperek
śmietana 2-3 łyżki
Kucharek przyprawa do potraw do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z kapustą

Do garnka wlać wodę(1,5-2 litry).Zagotować, wrzucić kostki rosołowe i wsypac mrożone warzywa. Gotować do półmiękkości.Kapustę pokroić w większe kawałki, dodac do zupy.Wrzucić makaron i gotować do miękkości.Zabielić śmietaną, posypać koperkiem i doprawić kucharkiem.Jeszcze raz zagotować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak