Składniki:
kości schabowe | 1/2 kg |
marchewka | 1 pęczek młodej |
por | 1/2 szt |
seler korzeniowy | 1/4 szt |
pietruszka | 1 szt |
młode ziemniaki | 3-4 szt |
kalarepka młoda | 1 szt |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
sól i pieprz |
kości schabowe | 1/2 kg |
marchewka | 1 pęczek młodej |
por | 1/2 szt |
seler korzeniowy | 1/4 szt |
pietruszka | 1 szt |
młode ziemniaki | 3-4 szt |
kalarepka młoda | 1 szt |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: