Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z jarmużem
Plasterki chorizo kroimy na mniejsze kawałki ,podsmażamy 2-3 min i dodajemy do zupy razem z wytopionym tłuszczem. Zupę zagotowujemy.
jarmuż | 100 g |
cebula | |
rosół drobiowy | 1,5 l |
por (biała część) | |
oliwa | 1 łyżka |
masło klarowane | 1 łyżeczka |
ziemniaki | kilka |
ząbek czosnku | |
przecier pomidorowy | 100 ml |
kiełbasa | 100 g (chorizo w plastrach) |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 ziarenka |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: