Składniki:
wywar warzywny | 1,5 L |
fasolka szparagowa | 30 dag |
marchew | 1 szt |
seler | 1/4 szt |
papryka czerwona | 2-3 str |
kalafior | 15 dag |
tłuszcz | |
pomidory | 2 szt |
mąka pszenna | 1-2 łyżki |
sól | |
przyprawa do zup | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
wywar warzywny | 1,5 L |
fasolka szparagowa | 30 dag |
marchew | 1 szt |
seler | 1/4 szt |
papryka czerwona | 2-3 str |
kalafior | 15 dag |
tłuszcz | |
pomidory | 2 szt |
mąka pszenna | 1-2 łyżki |
sól | |
przyprawa do zup | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: