Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z fasolka szparagową

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

udziec z indyka 1 szt
ziemniaki 4 szt
marchew 1 szt
pietruszka 1 szt
kasza jaglana 3 łyżki
fasolka szparagowa 250 g
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat
mleko
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z fasolka szparagową

Mięso umyć i gotować w szybkowarze.
Warzywa umyć, pokroić w kostkę lub w półplasterki, a fasolkę na pól. Dodać kaszę i warzywa do mięsa i gotować ok 10-15 minut, aż warzywa i kasza będą miękkie. Doprawić do smaku, dodać koperek.
Można zabielić mlekiem lub śmietaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak