Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z fasoli i chorizo

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula biała 1 szt
cebula czerwona 1 szt
marchewki 3 szt
seler naciowy
pomidory 500 gr
fasola biała 2 puszki
sól
kminek Prymat
oliwa
chorizo 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z fasoli i chorizo

Cebulę kroimy na piórka i dusimy na oliwie do miękkości, dodajemy marchewki i zalewamy wodą. Gotujemy chwilę, dodajemy obrany seler naciowy, pokrojoną w plastry kiełbasę i pomidory, gotujemy kilka minut. Na sam koniec dodajemy odcedzoną białą fasolę, przyprawiamy i gotujemy około pięciu minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 07.07.2013 19:15
Zupa pod mój smak.
Alex_M 29.06.2013 13:33
smaczna zupa
Katarzyna59 25.06.2013 08:44
świetny przepis
Rafał3 24.06.2013 21:33
ale super wygląda! koniecznie zrobię
Boska_Agatka 24.06.2013 21:30
po prostu wyśmienite
owca441 24.06.2013 21:07
fajna pożywna zupka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak