Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z czerwonej fasolki

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

KOSC WEDZONA 1 szt
czerwona fasolka 1 szklanka
mąka 2 łyżki
margaryna 2 łyżki
majeranek do smaku
Kucharek przyprawa do potraw do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z czerwonej fasolki

Małą kość wędzoną zagotować, następnie wrzucić dokładnie opłukaną fasolkę i gotować na wolnym ogniu do momentu, aż fasolka będzie miękka
Z margaryny i mąki przygotować zasmażkę, którą podprawiamy zupę.
Przyprawami doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata23 17.12.2013 12:12
lubię zupy
fotoviderek 10.12.2013 07:24
Wyśmienita zupka :)
norweska20 15.11.2013 23:17
też jeszcze nigdy nie próbowałam
Alex_M 06.10.2013 11:38
nie jadłam takiej, wypróbuję :)
adelajda 30.06.2013 09:33
jeszcze nie gotowałam z czerwonej fasoli musze spróbować
traktorek 21.11.2012 21:36
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak