Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa z brukselką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mrożonka warzyw 1 op
filet z kurczaka 25 dag
woda 3 l
śmietana 4 łyzki
kostki rosołowe 2 szt
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
brukselka 1 mrożona
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: zupa z brukselką

Mięso zgotować w wodzie z dodatkiem kostek rosołowych, filet jak zmięknie podzielić na kawałki i dać spowrotem do garnka. Warzywa mrożone wrzucić do garnka gotować do miękkości. Zupę przyprawić przyprawami do smaku oraz na koniec dodać śmietanę. Wymieszać wszystko razem, dodać pieprz oraz przyprawę w płynie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 23.08.2013 08:28
wygląda smacznie
Milena87 08.04.2013 19:40
smaczna zupa
meg1984 03.04.2013 16:14
chętnie zjadłabym brukselkę
aisza1 02.04.2013 07:52
wygląda pysznie
Juleczka20 27.03.2013 08:26
pyszna zupka!
Dorota59 24.01.2013 14:12
świetna
pajbek 07.01.2013 11:27
Super :-)
adelajda 16.12.2012 06:40
smaczna !
Noruas 14.12.2012 19:25
jeszczcze nie jadłam takiej
ziutula
ziutula 14.12.2012 18:33
moja zupa, jedna z ulubionych
miki47 14.12.2012 15:56
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak