Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z brokułów, kalarepy i marchewki

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

brokul swiezy 400 g
kalarepka młoda 1
marchewki 2
kostki rosołowe 2
woda 1 1/2 (gorąca)

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z brokułów, kalarepy i marchewki

Marchewkę i kalarepę kroimy w kostkę. Do wody wrzucamy podzielony na różdżki brokuł, marchewkę i kalarepę, gotujemy do miękkości. Ugotowane warzywa rozcieramy blenderem, wrzucamy kostki rosołowe i jeszcze chwilę gotujemy. Podajemy z dowolnym makaronem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

czekoladka_m 04.08.2012 19:51
i bardzo apetyczna:):)
reniatka 23.05.2012 17:18
ale zdrowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak