ZUPA Z BOROWIKÓW

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchewka

    1
  • por

    1
  • śmietana

    3 łyżki
  • sól i pieprz

    do smaku
  • borowiki

    50 gram
  • natka pietruszki

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Grzyby, marchew i por oczyścić, pokroić. Rosół przygotować wg przepisu na opakowaniu. Do Rosołu dodać grzyby i warzywa. Gotować 20 minut. Zmiksować. Dodać śmietanę. Doprawić pieprzem i dodać grzanki

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Barbara55 12.09.2011 16:18
smaczna bardzo lubię
kielcok1 04.07.2011 16:10
bardzo lubię grzybki
rakow2 15.03.2011 15:58
bardzo smaczna zupa
buksiak12 25.08.2010 15:30
ciekawy przepis
Dorota71 25.08.2010 10:03
mniam mniam
Emilia22 25.08.2010 09:35
warto wypróbować

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat