Zupa włoska.

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukinia

    1 szt
  • papryka

    1 szt.
  • marchewka

    1 szt
  • oliwa

  • przyprawy

  • bulion drobiowy

    2 l
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kroki postępowania

Krok 1 - Zupa włoska. foto
warzywa kroimy w paski i plasterki.
Krok 2 - Zupa włoska. foto
Warzywa smażymy na łyżce oliwy do zarumienienia.
Krok 3 - Zupa włoska. foto
Bulion gotujemy, dodajemy warzywa i dogotowujemy do całkowitej miękkości. Podajemy z grzankami.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat