Składniki:
bulion | 2 litry |
mieszanka warzywna | 0.5 kg |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
szczypiorek usiekany | 3 szczypty |
skóra wieprzowa | 1 sztuka |
olej | 3 łyżki |
śmietana 12% | 1 szklanka |
bulion | 1 kostka |
bulion | 2 litry |
mieszanka warzywna | 0.5 kg |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
szczypiorek usiekany | 3 szczypty |
skóra wieprzowa | 1 sztuka |
olej | 3 łyżki |
śmietana 12% | 1 szklanka |
bulion | 1 kostka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: