Przepis i sposób przygotowania na: zupa warzywna z liściem kalarepki i pęczakiem
Kroki postępowania
dodaj do kiełbasy
oraz liście kalarepki
gotować po około 40 minutach dosypać pęczak i gotować do momentu aż kasza napęcznieje i będzie miękka
kiełbasa biała | 4-5 szt cienka |
seler naciowy | 1/2 szklanki pociętego |
kalarepka młoda | liście 1 szklanka posiekany |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | kilka szt |
kasza pęczak | 1/2 szklanki |
włoszczyzna | 1 pęczek |
boczek wędzony | 100 gr |
koperek | wg gustu |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: