Składniki:
wywar drobiowo-wołowy | 2 litry |
kalafior | 1/2 szt. |
marchew | 2 szt. |
seler | 1/3 szkl. |
ziemniak | 2 szt. |
fasolka szparagowa | 2 garście |
śmietana 30% | 250 ml |
natka pietruszki | 2 łyż. |
koperek | 2 łyż. |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
wywar drobiowo-wołowy | 2 litry |
kalafior | 1/2 szt. |
marchew | 2 szt. |
seler | 1/3 szkl. |
ziemniak | 2 szt. |
fasolka szparagowa | 2 garście |
śmietana 30% | 250 ml |
natka pietruszki | 2 łyż. |
koperek | 2 łyż. |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: