Składniki:
bulion drobiowy | 1 litr |
ziemniaki | 2 szt |
marchewka | 2 szt |
pieczarki | 5-6 szt średnich |
cebula | 1 szt |
olej | 1 łyżka |
czosnek | 2 ząbki |
śmietana 12% | 1/2 szklanki |
szpinak | 400 g |
sól | |
pieprz | |
parmezan starty | 2-3 łyżki |
bulion drobiowy | 1 litr |
ziemniaki | 2 szt |
marchewka | 2 szt |
pieczarki | 5-6 szt średnich |
cebula | 1 szt |
olej | 1 łyżka |
czosnek | 2 ząbki |
śmietana 12% | 1/2 szklanki |
szpinak | 400 g |
sól | |
pieprz | |
parmezan starty | 2-3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: